9 alimente pentru mai multă mușchi

Mușchii sunt denumiți în mod obișnuit simbolul atletismului și al fitnessului. Dar forțele nu formează doar un organism definit - ele stabilizează tot sistemul musculo-scheletic și, de asemenea, stimulează cheltuielile energetice ale organismului. Motive suficient pentru a investi ceva timp și energie în construirea musculare.

Desigur, nu există nici o cale de a învăța despre forța orientată spre forță. Dar numai în legătură cu dieta potrivită, formarea face ca mușchii să crească. Mai presus de toate, este important să se asigure un aport suficient de proteine, deoarece 20 procente din mușchi sunt alcătuite din proteine. Am alcătuit o selecție de 9 alimente delicioase pentru a vă ajuta să construiți mușchi.

Ouăle 1

Indiferent dacă sunt fierte tare ca o gustare sau ouă amestecate pentru micul dejun - ouăle sunt o sursă ideală de proteine, deoarece compoziția este foarte asemănătoare cu proteinele din corpul uman. Acest lucru înseamnă că organismul poate folosi proteinele din ouă mai ales pentru creșterea musculară.

În ceea ce privește conținutul de colesterol, ouăle au fost viciate greșit o lungă perioadă de timp: Spre deosebire de ipotezele anterioare, colesterolul dietetic are un efect redus asupra nivelului de colesterol din sânge. Un ou pe zi pe care îl poți consuma fără ezitare.

2. Ton

În plus față de conținutul ridicat de proteine, tonul poate înscrie cu acizi grași sănătoși și vitaminele B. Poate fi prăjită sau la grătar ca o friptură, poate fi folosită pentru a aduna salate din cutie. Cu toate acestea, oamenii cu cifră conștientă ar trebui să fie atenți să folosească conservele naturale în loc de versiunea cu ulei.

3. Brânză de mână

Brânza de mână este, de asemenea, numită brânză Harzer și conține, în mod natural, mai puțin de un procent de grăsime. Cu 30 de grame de proteine ​​pe 100 de grame, este o bomba cu proteine ​​cu calorii scăzute și, astfel, o gustare ideală după antrenament de forță. O specialitate hessiană este "Handkäs" cu muzică ": Aici, brânza Harz este plasată într-o marinată de oțet, ulei, ceapă și chimen.

4. Făină de ovaz

Combinația dintre carbohidrații complexi, proteinele și fibrele fac ovazul o parte importantă a unui mic dejun echilibrat. Ele sunt de lungă durată și oferă energie pentru instruire. Ca o cereale cu fructe și iaurt, fulgi de ovăz este un început ideal pentru a doua zi.

5. Carne de vită

Organismul poate folosi proteine ​​animale cum ar fi carnea și ouăle deosebit de bine. Carnea de vită este, de asemenea, bogată în acid linoleic conjugat, un acid gras conceput pentru a promova creșterea musculară. Carnea de vită este, prin urmare, o gustare populară printre sportivi.

6. Tofu

Tofu nu este doar o alternativă valoroasă la carne pentru vegetarieni. Conține proteine ​​vegetale de înaltă calitate și fier, care este necesar pentru formarea sângelui. Tofu este fumat, murat și condimentat cu ierburi. Se prăjește cu gusturi la legume, se marinate, se asigură varietate pe grătar.

7. Năut

Leguminoasele sunt foarte bogate in proteine ​​si contin, de asemenea, magneziu, care pot preveni crampele musculare. Nasteasca gustul in supe, ca o farfurie sau salate. Ele sunt, de asemenea, populare în bucătăria orientală: terci de gălbenuș este folosit pentru a face falafel, ca pastă cu susan sunt făcute în hummus.

8. Greenkernel

Miezul verde este boabele uscate ale speltei. Este mai bogat în proteine ​​decât grâul și conține multe minerale și vitamine. Atunci când este măcinat, poate fi folosit ca făină și astfel ajută la acoperirea creșterii zilnice a necesarului de proteine ​​și minerale la sportivi. Gustul său nealcoolic conferă produselor de patiserie o notă specială. De asemenea, încercați burgeri vegetarieni cu paiete de semințe verzi.

9. Arahide

Printre nuci, arahidele au cel mai mare conținut de proteine. Ele oferă, de asemenea, o mulțime de potasiu, care este important pentru funcția musculară. Dar aveți grijă: cu peste 550 de calorii pe 100 de grame, acestea sunt bombe cu calorii reale - deci este mai bine să gustați doar cantități mici.

Fitness mai mult printr-o dietă echilibrată

Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) recomandă un aport de proteine ​​de 0, 8 grame pe kilogram de greutate corporală. De exemplu, dacă cântăriți 70 de kilograme, ar trebui să consumați aproximativ 56 de grame de proteine ​​pe zi. Pentru sportivi, necesarul de proteine ​​poate fi mai mare.

Pentru a susține în mod optim creșterea musculară, este bine să luați o masă bogată în proteine ​​imediat după antrenament. În mod ideal, ar trebui să adăugați gustări care conțin proteine ​​pe parcursul zilei, deoarece organismul poate folosi doar o cantitate limitată de proteine ​​la un moment dat.

În plus față de aportul adecvat de proteine, o dietă bine echilibrată este importantă pentru creșterea musculară: carbohidrații din cerealele integrale, fructele proaspete și legumele, precum și acizii grași de înaltă calitate furnizează corpului toate substanțele nutritive importante și îl fac pregătit.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul