Pierderea in greutate cu fructe de padure acai?

Un mic fruct rotund, cu culoarea albastru închis, se află pe buzele tuturor - acai berry. Fie ca fructe pure, cum ar fi sucul, se agită, capsule, pulbere sau tabletă: Bucuria fructelor acai este discutată aici în multe cazuri. Entuziasmul spectaculos pentru micul boabe provine din America. Hollywood stele jura de efectele Acai Berry, care este destinat să ajute atât să piardă în greutate și anti-îmbătrânire. Acai boabe este comercializat ca un miracol fructe pentru sănătate, wellness și cosmetice. Acai fructe de padure sunt fructele palmei de varza, cresc in padurile tropicale ale Amazonului. În Brazilia, fructele populare au fost utilizate pentru prepararea alimentelor timp de secole și sunt, de asemenea, populare pentru bărbați, pentru a promova sănătatea.

Efectul Acai Berry

Pana de curand, cu toate acestea, Acai Berry in Germania a fost in mare masura necunoscuta pana cand mesajul a venit din America ca acai boabe a fost un adevarat fruct putere. De fapt, fructul Acai este un fruct bogat în vitamine, cu un nivel ridicat de substanțe fitochimice, antociani.

Antocianii sunt coloranți naturali ai plantelor și își pot dezvolta efectul de așa-numiți antioxidanți, adică legă radicalii liberi din organism, care sunt responsabili pentru procesul natural de îmbătrânire a pielii. Pe scurt: antioxidantii joaca un rol important in anti-imbatranire. În același timp, antioxidanții pot promova reînnoirea celulelor și pot detoxifia corpul deșeurilor vechi.

Acesta este motivul pentru fructe de padure Acai sunt, de asemenea, utilizate în cosmetice. Cu toate acestea, anticocienii pot avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra circulației sângelui și pot fi utilizați ca măsură de precauție atunci când există un risc de tromboză pe măsură ce diluează vasele de sânge.

Cu fructe de padure Acai pierde in greutate?

Acai Berry ar trebui să ajute la greutatea dorită, să se topească mânerele dragostei neplăcute. Astfel, boabele acai se spune că reduc foamea. Numeroase rețete din jurul Acai Berry servesc pentru o dietă specială. Pentru pierderea în greutate, boabele Acai sunt adesea oferite și ca supliment alimentar sub formă de pulbere, capsule sau tablete. În general, trebuie remarcat faptul că fructele ar trebui să fie consumate cel mai bine în stare proaspătă și curată pentru a putea folosi ingredientele lor exclusive pentru organism.

Cu toate acestea, deoarece fructul este comestibil numai pentru aproximativ 36 de ore după recoltare, este adesea oferit ca un extract în Germania. Este important să se acorde atenție concentrației ingredientelor, astfel încât vitaminele și antioxidanții doriți să fie disponibili.

Se potrivesc cu boabele Acai

Este de necontestat că boabele Acai sunt fructe care pot susține în mod semnificativ un plan nutrițional echilibrat și, astfel, au un efect pozitiv asupra sănătății. În plus față de proporția mare de antioxidanți, boabele Acai au vitamine de înaltă calitate, și anume vitamina A, vitamina C și vitamina E. În plus, fructe de padure Acai au o varietate de acizi grași nesaturați. Bomboanele mici pot furniza organismului energie prin ingredientele lor valoroase, întăresc sistemul imunitar și, în general, sporesc sentimentul de bunăstare.

Indiferent dacă acai Berry bogat promovează de fapt o pierdere în greutate dorită și facilitează scăderea în greutate, nu a fost încă dovedită științific. Proaspăt pregătită, de exemplu ca o pâine sau un shake, este cu siguranță gustos și fără aditivi un fel de mâncare sănătoasă.

De altfel, chiar și fructele de culoare închisă, cum ar fi zmeura sau cireșele, au un conținut similar ridicat de material secundar de plante. Și rămâne adevărat: dacă doriți să pierdeți greutatea fără efecte yo-yo nedorite, trebuie să vă schimbați în mod sensibil dieta și să vă integrați exercițiile fizice și exercițiile fizice în viața de zi cu zi - indiferent de boabe acai și alte fructe de padure.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul