Supper til at tabe sig

Supper nyder stigende popularitet ikke kun i Tyskland, men i hele Europa. Under frokostpausen går du til suppebaren i dag, hvor du kan vælge mellem de mest varierede typer suppe. Et besøg på suppebaren er imidlertid ikke kun umagen værd for de sundhedsbevidste, men også for dem, der i øjeblikket slanker. Fordi nogle supper er ideelle til at tabe sig. Af denne grund bliver suppe kostvaner i stigende grad udført i dag. Sådanne suppediet koster med stor vægttab, men har også nogle ulemper.

Suppe diæt: Grøntsagssuppe er velegnede

Som navnet "suppediet" allerede tyder på, består kost i kosten hovedsageligt af forskellige typer supper. Grøntsagssuppe anbefales især til at tabe sig, da de kun indeholder nogle få kalorier. Supper med fedtede ingredienser som dumplings eller fløde bør undgås, ellers er suppen ikke egnet til vægttab.

Som en tommelfingerregel skal suppen ikke have mere end 100 til 150 kalorier i alt. Ud over de grøntsagssupper, der kan afhænge af suppe-kostplanen, kan også frugter, grøntsager og forskellige proteinholdige fødevarer som fisk, magert kød, æg eller mejeriprodukter forbruges.

Som regel bør en suppediæt foretages i højst syv dage. For at afgifte kroppen mellemliggende, kan individuelle opsugningsdage spredes over året.

Kål suppe Diet som et "mirakel våben"?

Under en suppediæt anvendes kål supper især ofte. De gentages gentagne gange som et "vidunderligt våben", da de angiveligt øger fedtforbrændingen. Så man bør kunne tabe en kål suppe kost angiveligt inden for kun en uge op til fem kilo af vægt.

Men dette vægttab skyldes ikke forøget fedtforbrænding, men for andre faktorer. For eksempel er en kål suppe ekstremt lav i kalorier. Derudover optages kun meget få mineraler og proteiner under kål suppe kost, så kosten er temmelig ensidig. Derfor, ligesom med hovedforbruget af andre grøntsagssupper i kål suppe kost supplerende fødevarer bør indtages.

Endelig kan det konstateres, at kål suppe kost er ikke egnet til en langsigtet kost. Men hvis du vil miste noget hurtigt, kan du fodre på kål suppe i et par dage. Men da kosten ikke ændres i denne form for kost, forventes efter afslutningen af ​​kosten med en yo-yo-effekt.

Fordele ved at tabe sig med supper

Fordelene ved en suppediæt er generelt, at vegetabilske supper kun indeholder nogle få kalorier, hvilket betyder, at vægttab kan opnås inden for få dage. Hertil kommer, at kroppen leveres af grøntsagerne i supper med mange vitaminer og mineraler.

Da mange basale mineraler er indeholdt i grøntsager, renser suppediet også kroppen og genopretter en mulig forstyrret syre-base balance. Derfor anbefales det især at bruge suppediet til at afgifte kroppen. Vægttab, derimod, bør ikke være topprioritet.

Ulemper ved en suppe kost

Blandt læger og ernæringseksperter, suppedietter samt andre kollisionsdietter er kontroversielle. Fordi hvis supper anvendes specifikt til vægttab, er der ingen grundlæggende ændring i spiseadfærd. Vægttabet under suppen kost er hovedsageligt skyldes, at kroppen ekstremt få kalorier leveres. Derudover bryder den lave indtagelse af protein musklerne ned.

På grund af manglen på kulhydrater skal også kulhydratoplagringen af ​​kroppen tappes, hvilket resulterer i en stærk dræning af kroppen. Under suppediet taber kroppen ikke kun fedt, men også vand, proteiner og kulhydrater. Da disse butikker genopfyldes efter slutningen af ​​suppedietten, må en yo-yo-effekt forventes.

Risici og bivirkninger under suppens kost

På grund af lavt kalorieindtag under suppedietten kan det føre til koncentrationsproblemer, dårlig præstation, hovedpine og fysisk træthed. Enhver, der ofte bruger kål suppe til at tabe sig under hans suppe kost skal forvente opblussen. Folk, der er følsomme over for kål, bør derfor afstå fra kål supper.

Et andet problem med suppe kost er, at ensidig ernæring kan føre til mangel på næringsstoffer. Under suppediættet leveres kroppen med for lidt fedt og protein. Hvis kroppen får for lidt protein, kan dette føre til mangel symptomer som hårtab, muskel svaghed eller manglende kørsel. Hvis kroppen ikke har nok protein i det lange løb, kan det endda være fatalt.

Derfor bør man i løbet af en suppediæt sørge for at give kroppen ved siden af ​​grøntsagssupperne også protein. Især er proteinerige fødevarer som kød, fisk, æg, tofu eller mejeriprodukter egnede.

Soup Diet Plan

En suppediæt bør normalt udføres i løbet af højst syv dage. I løbet af denne tid, primært, men ikke udelukkende, supper bør forbruges. Ved valg af egnede fødevarer kan følgende suppe-kostplan bruges som vejledning:

 • Dag 1: Grøntsagssuppe, frugt (undtagen bananer og honningdråmeloner)
 • Dag 2: Grøntsagssuppe, rågrøntsager (undtagen majs og ærter); om aftenen: bagt kartoffel med magert kvark
 • Dag 3: Vegetabilsk suppe, frugt og rå grøntsager
 • Dag 4: Vegetabilsk suppe, tre bananer, et glas skummetmælk og en kop magert yoghurt
 • Dag 5: Vegetabilsk suppe, 200 gram fjerkræ eller fisk, seks unpeeled tomater
 • Dag 6: Vegetabilsk suppe, en magert bøf, grønne grøntsager og salat uden dressing
 • Dag 7: Vegetabilsk suppe, fuldkornet ris, grøntsager, et glas friskpresset frugtsaft

Hertil kommer, at under suppen kosten skal være fuld drukket, anbefales omkring tre liter stadig mineralvand om dagen. Alkohol, sodavand og sødede frugtsaft er forbudt, kaffe og sort te bør undgås. For at forhindre mangel på protein kan mælkeforbruget øges, hvis det er nødvendigt.

Opskrift på en kål suppe

Til en lækker og sund kål suppe er følgende ingredienser nødvendige:

 • 1 hoved hvidkål
 • 6 løg
 • 2 peberfrugter
 • 1 kilo gulerødder
 • 8 skrællede tomater 1 selleri selleri
 • Urter og krydderier

Vask grøntsagerne til kål suppe, skræl og skær i små stykker. Kog derefter grøntsagerne i fem liter vand i otte til ti minutter, og lad dem derefter stå i 20 minutter. Før servering skal du gøre suppen med krydderurter og krydderier tilpas.

Konklusion på suppe kost

Hvis suppediet bruges en eller to gange om året som en uges fastende kur eller som en enkelt faste dag, vil kosten ikke skade. Imidlertid bør rensningen af ​​kroppen og ikke vægttabet være i forgrunden.

Mennesker, der lider af morbid fedme og metaboliske eller kredsløbssygdomme, bør i stedet for en suppe diæt forbedre deres kost permanent. Uopsætteligt modløs, er imidlertid fra en længere gennemførelse af suppediet.

Del med venner

Forlad din kommentar